Επικοινωνήστε μαζί μας

Αυτός ο ιστότοπος ανήκει στην εταιρεία Reasonable-diet ЕПЕ. Προσπαθούμε να παρέχουμε έγκυρες και χρήσιμες πληροφορίες στους χρήστες μας.
Όνομα εταιρείας: Reasonable-diet ЕПЕ
Νομική διεύθυνση: El. Venizelou 61, Deskati 512 00, Ελλάδα
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: %_companyMail_%
Τηλέφωνο: +302462306674
Διευθυντής: Aris Zurlakou
Αριθμός μητρώου: 126083224
Όνομα της αρχής καταχώρισης: Δικηγορικό Γραφείο Zurlakou
Διεύθυνση της αρχής καταχώρισης: Άρεως 10, Deskati 512 00, Ελλάδα

Υπεύθυνος για το περιεχόμενο:
Δεν είμαστε υπεύθυνοι για το περιεχόμενο των συνδέσμων προς ιστότοπους τρίτων που ενδέχεται να είναι διαθέσιμοι στον ιστότοπό μας. Η ευθύνη για το περιεχόμενο των εν λόγω συνδέσμων ανήκει στους αντίστοιχους ιδιοκτήτες τους. Δεν ευθυνόμαστε για τυχόν ζημίες, άμεσες ή έμμεσες, που προκύπτουν από τη χρήση των πληροφοριών που παρέχονται στον ιστότοπό μας.

Πνευματικά δικαιώματα:
Όλο το υλικό στην ιστοσελίδα μας, συμπεριλαμβανομένων κειμένων, εικόνων, γραφικών στοιχείων και λογισμικού, προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα. Απαγορεύεται η χρήση ή η διανομή του χωρίς την άδεια του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων.

Στοιχεία επικοινωνίας:
Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή σχόλια σχετικά με την ιστοσελίδα μας ή την εταιρεία μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας χρησιμοποιώντας τα στοιχεία επικοινωνίας που αναφέρονται παραπάνω.

Πολιτική απορρήτου:
Σεβόμαστε την ιδιωτική σας ζωή και προστατεύουμε τις προσωπικές σας πληροφορίες. Παρακαλούμε δείτε την πολιτική απορρήτου μας για περισσότερες πληροφορίες.